Liefde In Praktijk

Nieuw bij Lynn’s Coaching dit jaar is onze intensieve master-programma: ‘Liefde In Praktijk’.

We gaan met jullie als stel, die een radicale verbetering wil hebben in de relatie, een weekend naar Texel, waar we samen inventariseren wat er aan de hand is, welke verbeteringen jullie willen en waar we aan werken dat weekend.

Aan de hand van het eerste gesprek krijgen jullie gesprekken, coachings en opdrachten die jullie samen uitvoeren en we bespreken deze na afloop. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: communicatie, gedrag, ruzies en conflicten, intimiteit, seksualiteit, gezin, werk, familie, geld etc.

Naast de intensieve begeleiding hebben jullie ook voldoende gelegenheid om te genieten van elkaar en het mooie Texel. In rust en ontspanning werken aan je relatie, hoe mooi wil je het hebben?

We verblijven in de ruime hotelsuites van ‘De Strandplevier’ in de Koog, waar je op loopafstand bent van de stad, bos, boulevard, strand en zee. Veelzijdiger kunnen we het niet maken.

Samen plannen we een weekend, waar jullie vrijdagmiddag rond 15 uur verwacht worden voor het eerste gesprek. Dan plannen we de intensiviteit van de gesprekken en opdrachten. Op maandagmorgen 10 uur is de uitcheck van de hotelsuite.

Een prachtige combinatie van ontspanning, weekendje weg en werken aan je relatie voor een beter begrip van jullie patronen, verschillen, communicatie en problemen. En natuurlijk goede tools om de problemen te verkennen, op te lossen en in ieder geval verbeteren met als resultaat:  meer liefde, geluk en rust in jullie relatie.

Ga Voor Je Mooiste Relatie!

Stel je vragen of geef je op via onderstaand formulier.