Leef je Mooiste Relatie: Volg de ‘LiefdesRoute’

De vakantie is voor ons weer voorbij en wat hebben we genoten van de tijd voor elkaar, samen erop uit en genieten van al het moois dat Nederland rijk is. Maar dan begint het ‘gewone’ leven en voor je het weet zit je weer in de sneltrein van werk, afspraken, huishouden, sociale verplichtingen en ga zo maar door. Helemaal niets mis mee, maar wat heb ik nu al heimwee naar de weken even helemaal niets.

Heb jij dat ook? Zo kunnen genieten van die vrije weken waarin je niets hoeft en vooral lekker doet waar je samen of als gezin zin in hebt? Misschien heb je je ook wel voorgenomen om na de vakantie meer tijd in elkaar te investeren en het dit jaar echt anders te gaan doen. Maar zie je, dat binnen no-time je agenda weer vol lijkt te lopen en het leven je tijd en energie weer in beslag neemt.

Hoe kun je toch dat samen-gevoel vasthouden en elkaar meer tijd en aandacht geven, ondanks al die dingen die toch ook weer gewoon doorgaan?

Of misschien ben je er in je vakantie wel achter gekomen dat jullie echt zo verschillend zijn, dat het lastig is om samen tijd door te brengen waar je beide blij van wordt. Misschien is vakantie juist een hele opgave omdat je ineens 3 weken op elkaars lip zit en je het toch gezellig wilt houden. Dit kost veel energie en frustratie.

In beide gevallen wil je eigenlijk weten: ‘Hoe kunnen we, zo makkelijk mogelijk, onze relatie vorm geven, zodat we beide blijer en gelukkiger worden. Want met al die verschillen, de andere behoeftes, werk, tijd, zorg en noem maar op, wil je toch je relatie op een hoger level brengen. En dat kan nu.

Wij bieden je de ‘LiefdesRoute’ aan, dit is een workshop waarin jullie in 7 paden/onderdelen, jullie ideale relatie vorm geven, zodat jullie beide, in zo weinig mogelijk tijd, je veel meer gezien, gehoord en geliefd voelen. Daar is natuurlijk geen standaard oplossing voor, want elke relatie is anders, elke situatie is anders, elke partner is anders. Maar door de 7 paden te volgen, kom je erachter welke liefdestaal jij spreekt, welke persoonlijkheidskenmerken jullie hebben, welke behoeften en verlangens jullie hebben en nog veel meer. En zo hoef je nooit meer te twijfelen over wat of hoe je het goed doet bij je partner, want je weet na de workshop wat de ander wil, nodig heeft en verlangt in jullie relatie. Je hoeft nooit meer uit te vogelen wat wel en wat niet werkt, want dat gaan jullie in de workshop aan elkaar bekend maken.

Waarom gaat deze methode dan wel werken? Omdat we geneigd zijn om de ander liefde te geven, zoals we zelf liefde willen ontvangen. Omdat we gewend zijn om de ander te geven, wat we zelf graag willen krijgen. Of dat je jullie relatie ‘kopieert’ zoals je ouders of andere voorbeeld figuren je lieten zien.

Maar dat werkt nooit, want jullie zijn een uniek koppel met unieke karakters, persoonlijkheden, behoeften en verlangens. En die veranderen in de loop van de tijd ook nog eens als je al een tijdje een relatie hebt. Je bent niet meer dezelfde persoon met dezelfde idealen als toen je elkaar leerde kennen. Het leven en de omstandigheden vormen je. Je wordt ouder en ontwikkelt door. Maar daardoor verandert ook je relatie en heb je vaak andere verlangens dan toen jullie elkaar leerden kennen.

Volg de workshop ‘De LiefdesRoute’ en leer de ander en jullie relatie weer helemaal opnieuw kennen en inrichten. Na afloop hebben jullie een ‘handleiding of gebruiksaanwijzing’ van jullie relatie zodat je in zo min mogelijk tijd (je hoeft niet meer te raden, gissen, proberen wat werkt of wat niet) je relatie veel mooier en hechter te maken door elkaar te geven wat de ander echt nodig heeft en verlangt. Je zult verstelt staan wat een openbaring het is om echt te weten hoe je jullie relatie met gemak, veel beter en liefdevoller kunt maken. En dat geeft voldoening: je geliefd voelen en gelukkig zijn.

Gun je relatie deze workshop. Wij weten dat jullie er veel baat bij hebben, dus geven wij je de garantie als je er geen baat bij hebt, je geld terug krijgt.

Natuurlijk krijg je ons ‘LiefdesRouteSpel’, de luxe vorm in A3 formaat cadeau bij de workshop, maar je kunt het A4 formaat nu al gratis downloaden op www.lynnscoaching.nl

Leef Je Mooiste Relatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *