Houd Me Vast voor christelijke stellen

      Reacties uitgeschakeld voor Houd Me Vast voor christelijke stellen

8 redenen waarom de cursus ‘Houd Me Vast voor christelijke stellen’ positief resultaat geeft voor je relatie

Dat de relatieversterkings cursus een gunstig
resultaat heeft voor je relatie bewijzen onze deelnemers. Niemand uitgezonderd zegt groei te zien na het volgen van de twee-daagse training ‘Houd Me Vast’. Groeien in liefde, patronen omvormen, pijnplekken helen, verbinding herstellen, behoeftes en verlangens beter kunnen uiten. En als bonus de extra module: ‘Met jou en God verbonden’ over de manier waarop je de
verbinding met God versterkt en vergroot.

 1. Begrijpen wat liefde inhoud. Liefde is…emotionele verbondenheid. En de vragen waar het eigenlijk om gaat zijn: ‘Ben je er voor me als ik je nodig heb’ , ‘Kun je mijn aandacht en liefde ontvangen’, ‘Ben je betrokken op mijn leven’
  .
 2. Het negatieve patroon, de ruzies of het verloren gaan van de verbinding herkennen en stoppen. We komen vanzelf in die negatieve spiraal als we ons niet veilig voelen bij de ander. Als je dit kunt herkennen en stoppen, blijf je niet hangen in negatieve emoties, patronen of gedrag. Dan kun je vanuit positieve emoties benoemen wat je bedoelingen zijn.
  .
 3. Het vinden (en helen) van pijnplekken uit het verleden. Soms zijn ze ontstaan in de kindertijd, soms in eerdere relaties of je huidige relatie. Pijnplekken hebben we allemaal en ze hebben vaak te maken met afwijzing of verlating. Als je de pijnplekken van elkaar herkent, kun je ze helpen helen of in ieder geval bij elkaar omzeilen.
  .
 4. Het ‘Houd Me Vast’-gesprek voeren. Als je dit positieve gesprek kunt hebben, herstel je de verbinding, los je samen de problemen op en kun je veel makkelijker praten over de moeilijke dingen van het leven.
  .
 5. Kwetsures vergeven. Degene die het dichts bij je staat, doet jou vaak het meeste pijn. Vrijwel allemaal zijn we op een één of andere manier wel eens gekwetst door je geliefde. Hoe doe je dat dan, vergeven? Je leert het in deze cursus.
  .
 6. Seksualiteit beter begrijpen. Mannen en vrouwen zitten anders in elkaar en hebben dus ook andere behoeften. Hoe ga je daar op een speelse manier mee om en hoe vergroot je de intimiteit samen? We gaan het ontdekken.
  .
 7. Je liefde levend houden. Klinkt heel mooi allemaal, maar hoe pas je dit toe in je eigen relatie? Hoe laat je de liefde blijvend groeien en hoe houd je de verbinding samen stevig?
  .
 8. Een drievoudig snoer zal niet snel breken zegt Prediker. Zo is het ook als jullie relatie samen met God verbonden is. Maar hoe houd je dat drievoudig snoer stevig en sterk? Deze extra module onderzoek je hoe je relatie met God versterkt en meer verbonden kan worden. En dat geeft liefde, blijdschap en vrede. Dat willen we toch allemaal?

Geef je op voor de cursus ‘Houd Me Vast’ voor christelijke stellen op zaterdag 14 oktober en 3 november in Montfoort of in een weekendje weg op  23 – 25 november in Noordwijk aan Zee. Zie http://www.lynnscoaching.nl/relatietraining/houd-me-vast/