z. LiefdesRoute

Heb je het idee dat je relatie niet helemaal lekker loopt? Is jullie (gezins)situatie veranderd? Voel je je steeds vaker alleen in jullie relatie, heb je meer conflicten of kan jullie intimiteit wel een boost gebruiken? Dan is het tijd voor de LiefdesRoute. Net zoals je je auto elk jaar een APK geeft, je huis preventief onderhoud, je PC update en opschoont, zo is het ook voor je relatie belangrijk om regelmatig een ‘update’ uit te voeren. En hoe doe je dat als Christen?

Wat is de LiefdesRoute? Een workshop om lekker praktisch jullie eigen gebruikshandleiding voor je relatie te maken. Snel, simpel en super handig.

In 7 paden (onderwerpen) maak je de meest ideale situatie voor jullie relatie, met jouw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. En dat is voor elk stel anders. Door de 7 onderwerpen te onderzoeken en te kijken hoe je op een bijbelse manier je relatie kunt verbeteren . Zo vorm je een soort ‘gebruikshandleiding’ voor jullie relatie en je bespreekt samen hoe je dit zo makkelijk mogelijk kan uitvoeren in het leven van alledag. Want we zijn allemaal druk met werk, gezin, hobby, zorg en sociale verplichtingen.

Geen groeps-activiteiten, moeilijke gesprekken of lastige emoties, maar samen lekker praktisch aan de slag. We voegen er een dosis humor bij en maken er een leuke en gezellige workshop van. Met als resultaat jullie eigen ‘LiefdesRoute’, praktisch voor elke dag, wat helemaal past bij jullie als persoon, als stel en rekening houdt met jullie mogelijkheden en omstandigheden. Het maakt niet uit of je maar 7 minuten of 7 uur tijd hebt, als je geeft wat de ander nodig heeft, wordt je relatie steeds beter en daar word je gelukkig van.

Als je situatie wijzigt (werk, gezin, zorg, of noem maar op), dan pas je jullie ‘LiefdesRoute’ gewoon aan de nieuwe omstandigheden aan. Hoe fijn is dat?

En natuurlijk krijg je naast je eigen ‘LiefdesRoute’ ook ons ‘LiefdesRouteSpel’ zodat jullie nog meer verbinding maken. Geef je op via onderstaand formulier.

Ga Voor Je Mooiste Relatie!

Jullie eigen ‘LiefdesRoute’ maak je in 2 workshops van 1,5 – 2 uur op 2 avonden of 1 zaterdag in Vleuterweide, of in ons ‘Relatie Relax Weekendje Weg’ in Noordwijk aan Zee.

In  Vleuterweide (Leidsche Rijn) geven we de workshop voor € 127  per stel inclusief werkboek en lunch op:
data op aanvraag

In Noordwijk aan Zee geven we de workshops in het ‘Relatie Relax Weekendje Weg’