Liefde In Praktijk

Wil je een radicale verbetering van jullie relatie? Ga mee naar Texel voor een exclusief, intensief en gevarieerd weekend.

We inventariseren welke verbeteringen jullie willen en hoe je dat bereikt.

Aan de hand van het eerste gesprek krijgen jullie coaching en opdrachten die jullie samen uitvoeren. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: communicatie, negatieve patronen, ruzies en conflicten, intimiteit, seksualiteit, gezin, werk, familie, geld etc.

Naast de intensieve begeleiding hebben jullie voldoende gelegenheid om te genieten van elkaar en het mooie Texel. In rust en ontspanning werken aan je relatie, hoe mooi is dat?

Jullie verblijven in een ruime hotelsuite van ‘De Strandplevier’ in de Koog, waar je op loopafstand bent van de stad, bos, boulevard, strand en zee. Veelzijdiger kunnen we het niet maken.

We plannen een weekend, waar jullie op vrijdagmiddag rond 15 uur het eerste gesprek met ons hebben. We maken in overleg een plan voor het weekend, wat jullie wensen en nodig hebben. Een prachtige combinatie van ontspanning, weekendje weg en werken aan je relatie voor een goed en geliefd resultaat.

Ga Voor Je Mooiste Relatie!

Stel je vragen of geef je op en mail naar linda@stichtinglevendeliefde.nl.