Samengestelde Gezinnen

 

Online Cursus ‘In 10 stappen naar een Slim Samengesteld Gezin’

5x Zoom sessie ONLINE

Wil jij jouw samengesteld gezin slim vormgeven, valkuilen vermijden en proactief uitdagingen aanpakken? Geloof dan in de kracht van Gods liefde voor jullie nieuwe gezin. De 10 stappen die je in deze cursus krijgt aangereikt, helpen je hierbij.

Ruim de stenen uit je verleden op. Ga voor herstel, groei en succes. Laat je nieuwe gezin een bron van vreugde, liefde en eenheid zijn. Geloof dat je met de kracht van Gods liefde een succes kunt maken van je nieuwe gezin. Ben je al een samengesteld gezin, evalueer dan hoe de stappen bij jullie zijn verlopen en groei samen verder. Gods richtlijnen uit de Bijbel gelden ook nu, voor jouw situatie.

Je krijgt in deze cursus veel informatie en je gaat aan de slag met je samengestelde gezinsdoelen. Aan het einde van de cursus heb je een eigen Slim Samengesteld Stiefplan voor jezelf en je gezin opgesteld.

Door genade, herstel en hoop voor de toekomst, kun jij uit het verdriet en verlies van het verleden, een succesvol Slim Samengesteld Gezin vormen. ‘Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen!’ naar 2 Korinthe 5:17.

Het boek: ‘In 10 stappen naar een Slim Samengesteld Gezin’

In het boek: ‘In 10 stappen naar een slim samengesteld gezin’, nemen we je mee door de 10 stappen voor het vormen van jouw eigen Slim Samengesteld Gezin. Aan het einde van dit boek maak je jullie eigen basis Samengesteld Stiefplan op, waar je jullie afspraken, doelen en  verwachtingen voor je nieuwe gezin bespreekt. Bestel het boek voor €17,50 excl. €1,99 verzendkosten. Geef je naam en adresgegevens door een mail te sturen naar linda@lynnscoaching.nl en je ontvangt een betaalverzoek, na betaling versturen we ze snel mogelijk het boek.

Wat eerdere deelnemers over de workshop '7 sleutels voor Slimme Samengestelde Gezinnen' zeggen

Albert: Bruikbaar compact en levendig

Lianne: Concrete handvatten om door te praten. Inzicht in hoe mooi we zelf al bezig zijn.

Lisanne: Wil je bouwstenen krijgen, onderwijs en inzicht in hoe kleurrijkheid van jullie samengestelde gezin tot Gods eer geleefd kan worden.

Wil je meer informatie of een gratis intakegesprek van ca. 30 min? Stuur een mail naar linda@lynnscoaching.nl