Zullen we een spelletje spelen?

      Reacties uitgeschakeld voor Zullen we een spelletje spelen?

Wat kan ik verzinnen zodat stellen elkaar nog beter leren kennen en het ook nog eens leuk hebben? Een spel maken dacht ik!

En dan ga je verzinnen en schetsen maken, spelonderdelen bedenken en stukje bij beetje kwam er een leuk idee. Manlief heeft een ontwerp op de computer gemaakt en een vormgever stylde het geheel en ziedaar: Het ‘LiefdesRouteSpel’.

Een leuk bordspel om samen op een zwoele of minder zwoele avond te spelen. Pak een drankje en hapje erbij en stel de ander vragen, doe leuke opdrachtjes en leer elkaar beter kennen. We promoten vaak een dagdeel per week qualitime samen, doe dan af en toe dit spel en je zult zien dat je jouw geliefde nog beter leert kennen en ook nog lol hebt samen. Speciaal voor jullie gemaakt en vanaf nu kun je het spel en de gebruiksaanwijzing downloaden. Like onze pagina op Facebook en download het spel. Op deze pagina komen ook de aanvullingen en nieuwe varianten van het spel in de toekomst.

Neem in de komende vakantietijd ook eens wat meer de tijd om elkaars dromen en verlangens samen te bespreken. Evalueer het afgelopen jaar samen en vier je successen. Het is mooi om, in plaats van te bespreken wat niet zo lekker liep, juist elkaar te vertellen hoe je de komende tijd verandering of verdieping wilt maken. Vertel wat je dromen, je wensen, je verlangens zijn. Bespreek mogelijkheden en kansen samen. Dat werkt veel positiever en motiverender voor jullie allebei. En de sfeer blijft ook nog eens op peil.

En wist je dat we na de vakantie onze nieuwe workshops lanceren: ‘De LiefdesRoute’.
We horen zoveel mensen zeggen dat ze graag een handleiding of een gebruiksaanwijzing voor hun relatie of voor hun partner zouden willen. Nou die hebben we gemaakt voor jullie!
Je kunt er alles over lezen op de website LiefdesRoute

We wensen jullie een mooie en liefdevolle zomer toe.

Geniet en niet met mate!