Lynn’s Coaching: ‘de christelijke relatiecoach’

      Reacties uitgeschakeld voor Lynn’s Coaching: ‘de christelijke relatiecoach’

Vier jaar geleden ben ik gestart met Lynn’s Coaching en begon mijn zoektocht naar wie en hoe ik anderen kon helpen. Eigenlijk wilde ik iedereen wel coachen, maar dat is een beetje breed gedacht en het was niet meer duidelijk, wat ik nou precies deed.

Door de cursussen en opleidingen die ik volgde, ben ik van beelddenk coach, (leercoach voor kinderen met dyslexie, autisme en adhd) en trainer van verschillende cursussen, steeds meer opleidingen voor relatietherapie en gezinscoaching gaan volgen. En daar wordt ik echt blij van! Ook mijn man Gerjo heeft opleidingen gevolgd en samen willen we onze passie voor partnerrelaties en gezinnen uitbreiden en onze focus hier op richten.

Waarom?
We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun, troost en verbondenheid. Soms vinden we die in onze relatie, dan weer even helemaal niet. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms botst het met je partner of merk je dat er steeds dezelfde (negatieve) gewoontepatroon is in je relatie. Dan kan het zomaar fout lopen. Ook wij hebben dit meegemaakt in onze vorige relaties en de gevolgen zijn nog elke dag merkbaar in ons (samengesteld) gezin. In onze nieuwe relatie gaan we bewust anders met elkaar om. We geven onze relatie en gezin prioriteit, we praten meer en anders met elkaar. Ook benoemen we wat we nodig hebben en hoe we elkaars leven beter kunnen maken.

Herken jij dit?

  • je voelt je steeds vaker alleen in jullie relatie;
  • je partner begrijpt je niet en/of luistert niet;
  • je voelt je niet meer de belangrijkste voor hem of haar;
  • je hebt het gevoel dat je weinig meer goed kan doen voor de ander;
  • jullie zijn in een (negatieve) sleur of gewoonte patroon gekomen.

Dit is niet hoe jullie relatie begonnen is, en al helemaal niet hoe je het wilt. Toch?

Verlang jij ook:

♥ om je geliefd en gewaardeerd te voelen?
♥ naar goede gesprekken en dat er naar je geluisterd wordt?
♥ om weer samen te lachen en leuke dingen te doen?
♥ om jullie romantische relatie weer aandacht te geven?
♥ naar rust en balans in je leven?

Maar hoe doe je dat, hoe pak je dat aan? En als jij wel wilt, maar je partner ziet er de noodzaak niet van in, of andere zaken hebben meer de prioriteit, wat doe je dan? Dan gaat liefde een werkwoord worden en daar heb je soms even hulp bij nodig.

Daar willen wij je graag bij helpen. Vraag om te beginnen het gratis E-book: ‘3 gouden tips om zelf je relatie te verbeteren’ aan. Dan mis je gelijk geen enkele blog over relaties en alles wat er mee te maken heeft. Want: ‘een fantastische relatie begint bij jezelf’

Onze passie en verlangen is relaties en gezinnen helpen versterken, groeien en vooral weer (op)bloeien. Onze energiebron, liefde en hoop komt van God en dit willen we doorgeven aan de mensen om ons heen en aan jou.