December Dertig Dagen Dankbaarheidsmaand

      Reacties uitgeschakeld voor December Dertig Dagen Dankbaarheidsmaand

In november vierde heel Amerika Thanksgiving, de dankbaarheidsdag van het jaar. Ook wij hebben heel veel om dankbaar voor te zijn, alleen zeggen of bedenken we het niet altijd. Waarom? Omdat we zo gewend zijn aan de ‘normale’ dingen? Omdat onze focus vaak ligt op dingen die nog ontbreken of omdat we denken dat anderen het beter hebben? Omdat we eigenlijk vinden dat we het gewoon verdiend hebben?

Dat kan anders!
Dacht mijn Pedagogisch Natuurcoach inspirator Natascha Bruti van Thee met Koekjes. We gaan dertig dagen dankbaarheid vieren in december. ‘Wie doet er mee?’ was haar oproep.

En daar wordt gretig gebruik van gemaakt. In heel Nederland doen mensen mee met deze challenge om elke dag in december stil te staan bij iets waar ze dankbaar voor zijn. Wat een geweldig mooi initiatief.

Ook bij Lynn’s Coaching doen we natuurlijk mee en bedenken we elke dag waar we dankbaar voor zijn en dan vooral binnen onze relaties. We geven elke dag een oproep om deze dankbaarheid te verspreiden en te delen met degene die we lief hebben. Doe je mee?! Volg onze facebookpagina zodat je elke dag in december herinnert wordt aan een dankbaarheidspunt. Of schijf je in voor onze blog-lijst en mis je geen enkel blog over relaties en ontvang gelijk ons gratis E-book: ‘3 gouden tips om zelf je relatie te verbeteren’.

Dankbaar sluit ik deze blog af en we verheugen ons op ‘Dertig Dagen Dankbaarheid!’