Mooie Momenten Memoriseren uit 2016

      Reacties uitgeschakeld voor Mooie Momenten Memoriseren uit 2016

Deze Kerst zaten we met onze kinderen aan tafel en gingen de gesprekjes rond de tafel met vragen als: ‘Wat verlang jij in 2017 als alles kan en niets onmogelijk is?’, ‘Wat is je beste les uit 2016?’ en ook ‘Wat was jouw mooiste moment van afgelopen jaar?’ Mooie Momenten Memoriseren, hoe mooi is dat? Ik moest er wel even over nadenken, maar…

Ik kwam toch tot de conclusie dat ik heel blij wordt van wandelen op het strand van Texel. Texel heeft mijn hart verovert en we zijn deze zomer met mijn moeder en bijna alle kinderen er geweest. Maar de eerste keer dat we daar samen waren hebben we besloten om Lynn’s Coaching samen te gaan runnen en ons vooral op relatie versterking te richten omdat we daar zo blij van worden. Zelf weten we hoe makkelijk een relatie fout kan gaan door er niet de juiste aandacht en prioriteit aan te geven. We hebben daar op Texel onze bedrijfsplannen gemaakt en we merken dat dit ons ook samenbind. Samen andere paren helpen groeien in eenheid, liefde en betrokken zijn op elkaar.

Wat zijn jouw Mooie Momenten van 2016? Misschien heb jij ook wel een nieuwe start gemaakt, ben je een aan uitdagingen begonnen, hebben jullie goede berichten gekregen of is het voor jou een moeilijk jaar geweest? Ook dan is het heel belangrijk om toch te zoeken naar de Mooie Momenten uit 2016. Want die waren er ook. Misschien bedolven onder veel pijn, leed, verdriet of wanhoop, maar ze zijn er wel. Schrijf ze eens op en denk er een poosje over na. Waarom zijn deze Mooie Momenten mooi voor jou? Wat maakt dat ze mooi zijn?

En dan staan we voor het nieuwe jaar, wat wil jij bereiken? Wat wil je veranderen en verbeteren? Hoe wil jij dit komend jaar je relaties met je partner, je kinderen en anderen vormgeven? Doorgaan op de ‘oude voet’ of wil je het eigenlijk anders en verlang je naar meer eenheid, meer diepgang, meer je geliefd voelen? Of wil je afrekenen met oude pijn, frustratie, wantrouwen en allen voelen in je relatie? Ga je mee naar Noordwijk aan Zee met ons, om je relatie te versterken, oude pijnplekken genezen, je liefde weer levendig te maken? Kijk op onze site www.lynnscoaching.nl voor data en geef je op voor het relatie versterkingsprogramma ‘Houd Me Vast’ om 2017 te beginnen met weer opbloeiende liefde, hoop en inzichten en af te rekenen met oude patronen en pijn.

Kan of wil je partner nog niet mee, vind je het programma te veel of heb je andere redenen om dit niet te doen, maar wil je wel je relatie verbeteren? Geef je dan op voor de workshop: ‘Een fantastische relatie begint bij jezelf’. Daar leer je het 7-stappen plan om zelf je relatie te versterken, want als 1 begint wordt je relatie beter en als je het samen doet kan het fantastisch worden!

Wij wensen jullie een mooi, gezond en vooral liefdevol 2017 toe,

Gerjo en Linda Pasman