Hoge School voor de Liefde

      Reacties uitgeschakeld voor Hoge School voor de Liefde

Liefde, we hebben het allemaal nodig. Zo zijn we gemaakt. Iedereen wil gehoord, gezien en geliefd worden. Maar weet je, dat we allemaal een eigen manier hebben, waarop we die liefde van de ander ontvangen en dus voelen?  

Als je liefde geeft, doe je dat bijna altijd op de manier waarop jij zelf liefde ‘voelt’ of ‘ervaart’. Of hoe je dat gezien hebt bij je ouders of andere vertrouwenspersonen in je jeugd. Maar weet je dat die manier bijna nooit hetzelfde is, als hoe je partner jouw liefde ontvangt? Met als gevolg dat jij maar geeft en geeft. En de ander dit niet herkent en ervaart. Daar komen bijna alle conflicten uit voort. Het niet begrijpen van elkaars ‘liefdestaal’ waardoor je emotionele tank langzaam leegloopt. Met als gevolg: emotionele verwijdering, steeds terugkerende ruzies of conflicten en minder ‘samen-gevoel’. 

Dat kan anders! Dat moet anders! We zijn gemaakt om emotioneel met elkaar te verbinden. Zo heeft God dat bij de schepping al in ons gelegd. Als die verbinding er niet is, gaan we het invullen met andere dingen zoals: werk, kinderen, (teveel) eten, drinken of roken, sporten, vrienden etc. Allemaal prima, maar geen vervanging voor wat je echt nodig hebt. Emotionele verbinding met degene waar jij zo van houdt.  

Tijdens de ‘Houd Me Vast’ cursus, kijken we wat jullie terugkerend negatief patroon is en hoe je deze kunt stoppen en omkeren naar een goede verbinding. Je leert te communiceren over wat jullie nodig hebben en wat jullie onrustig of angstig maakt. We kijken naar oude pijnplekken uit het verleden, vergeving en onderzoeken hoe jullie je intimiteit en seksualiteit kunnen verbeteren. Met als doel: Je liefde ‘levend’ houden!  Dat is: Hoge School voor de Liefde, het belangrijkste in je leven. En dat heeft Sue Johnson zo eenvoudig in dit programma verwerkt. Je gaat elkaar en de relatie veel beter begrijpen. 

Sinds vorig jaar hebben we er nog een module extra toegevoegd

Met jou en God verbonden. Zijn er overeenkomsten tussen de manier waarop jullie op elkaar reageren en hoe je kijkt naar God en op Hem reageert? Verrassend vaak wel. Hoe mooi is het om hierin samen te groeien.  

Dat allemaal in een veilige setting, we hebben max. 3-5 stellen. Geen groepsgesprekken of therapie. Jullie gaan vooral samen aan de slag met duidelijke Nederlandse voorbeeld filmpjes en instructie. Als je hulp wilt, zijn wij er voor jullie.  

Wil je meer informatie? Kijk op www.lynnscoaching.nl of mail naar linda@lynnscoaching.nl 

We geven de cursus in Leidsche Rijn en in een weekend in Noordwijk aan Zee.